Vstopnice

V KK Krka Novo mesto pričenjamo s prodajo letnih vstopnic za sezono 2020/2021. Že v naprej hvala za izkazano zaupanje v teh za šport zahtevnih časih.

Popust za minulo sezono

Cena letne vstopnice je 70 evrov, 55 evrov pa boste odšteli tisti, ki ste jo kupili tudi lani.

Majica za vse kupce

Letna vstopnica vam poleg mnogo nižje cene ogleda vseh domačih tekem v ŠD Leona Štuklja zagotavlja tudi zagotovljen sedež na zahodni tribuni ter posebno pozornost, majico, ki jo boste dobili že na uvodni domači tekmi proti Igokei (sreda, 21.10., ob 17.00). Ko bodo ukinjeni ukrepi COVID-19, pa boste kupci letnih vstopnic upravičeni do točno rezerviranega sedeža.

Kako do vstopnice?

Nakup vstopnic je možen v pisarni kluba od ponedeljka do petka od 9.00 do 12.00, oziroma po dogovoru na telefonski številki 07 3939550 ali elektronski pošti info@basketkrka.si . Letno vstopnico boste lahko kupili tudi pred vsako domačo ligaško tekmo.

Po šest evrov

Cena vstopnic za posamezne košarkarske tekme v ŠD Leona Štuklja bo šest evrov. Ob tem velja poudariti in izpostaviti, da imajo osnovnošolci brezplačen vstop. Dobrodošli v Športni dvorani Leona Štuklja in hvala že v naprej za izkazano podporo.

#MiSmoKrka

Medijski partnerji