Naslednja domača tekma

Člani 1. SKL

KRKA : UNION OLIMPIJA

28.4.2014, 17:30
ŠD Leona Štuklja

Predprodaja vstopnic

  Eventim

 

Planica 2014

 

   Krka

 

...
...

KOŠARKARJI KRKE OBISKALI OSNOVNO ŠOLO DRAGOTINA KETTEJA

23. april 2014

Košarkarji Krke nadaljujejo s svojim družbeno odgovornim poslanstvom. Ne le košarka in polnjenje košev tekmecev, radi pridejo tudi v goste v lokalnem okolju. To pot so bili na Osnovni šoli Dragotina Ketteja, kjer znanje nabirajo učenke in učenci s posebnimi potrebami.

Kar 90 se jih je zbralo v šolski telovadnici, kjer so pozdravili Mateja Rojca, Erjona Kastratija in Tomaža Bolčino. Učenci so igralce nestrpno pričakovali, že pred njihovim prihodom so izdelali plakat in narisali precej risb na košarkarsko temo.

Po uvodni seriji vprašanj, kjer so vedoželjni otroci izvedeli vse o Krkinem trojcu, so košarkarji dobili žoge v roke. Ob glasnem navijanju so pokazali, kako se zadevaj prosti meti, 208 centimetrov visoki Bolčina pa je ob navdušenju vseh zbranih tudi zabil žogo skozi obroč.

Vzgojitelji in učitelji so hitro sestavili nekaj ekip, ki so se z velikim veseljem pomerili s Krkinim trojcem, pika na i pa je bilo fotografiranje ter delitev majic, kap, fotografij in podpisov. 

Krka

 

»Hvala za prisrčen sprejem in darila. V prihodnji sezoni vas bomo zopet obiskali,« je ob slovesu dejal Matej Rojc.

»Učencem naše šole takšna druženja, še posebej s športniki, veliko pomenijo. Večinoma jih vidijo samo preko televizijskih ekranov, danes pa so jih lahko videli v živo in z njimi spregovorili tudi kakšno besedo. Zelo veseli so, da se lahko preizkusijo v igri z njimi. Z veseljem so se fotografirali in ponosno kazali podpise igralcev. Seveda so bili veseli tudi nagrad. Otroci so ob koncu druženja med drugim komentirali, da so bili zelo prijetno presenečeni, da so košarkarji igrali z njimi in so sedaj tudi oni bolj motivirani za igranje košarke pri pouku športne vzgoje. Večina otrok pa je še vedno fascinirana nad tem, kako so igralci visoki - z glavo sežejo celo do podboja vrat,« pa je dodala ravnateljica šole Vida Marolt.

FOTOGALERIJA (kosarka.si)

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: kk-krka@siol.net

Sponzorji

sponzorji Krka Tmedia d.o.o.
Copyright © 2014 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.