UVOD V NOVO SEZONO Z ELEKTRO BREZ VSTOPNINE

8.10.2009

Prvi nasprotnik naših košarkarjev v ligi Telemach bo šoštanjska Elektra, ki nas je lani premagala v polfinalu pokala Spar, z uvrstitvijo v finale pokala ter ligo za prvaka pa so bili tudi eno najprijetnejših presenečenj lanske sezone.

Elektra je najmlajše moštvo lige, saj je njihova povprečna starost zgolj 20 let. Glede na lansko leto so izgubili tri pomembne igralce: Ernesta Novaka, Nika Ivanovića in Balšo Radunovića, v ekipi pa so ostali center Luka Sjekloča, branilec Tadej Horvat in krilni igralec Dejan Ćup. Novinca sta bivša mlada slovenska reprezentanta Tadej Koštomaj iz Zlatoroga in Siniša Bilić iz Geoplin Slovana.

Aleksandar Džikić o prvem nasprotniku pravi: »Proti Elektri bomo naredili vse, da uspešno začnemo novo sezono. Nasprotnik je neugoden in se uvršča med stabilna slovenska moštva, kar je vidno tudi iz njihove sestave moštva. Zagotovo se bomo pošteno borili in upam na uspešen začetek lige.«

Tekma z Elektro bo v dvorani Leona Štuklja v soboto 10. 10. 2009 ob 20.00. Vstopnine ne bo, boste pa lahko pred tekmo kupili letne vstopnice po ceni 50 EUR.

Medijski partnerji