MARJAN ERPE OSTAJA NA ČELU KLUBA TUDI V PRIHODNJE

26.9.2009

V sredo 23. 9. je v klubskih prostorih na Rozmanovi 10 v Novem mestu potekal redni letni občni zbor Košarkarskega kluba Krka. Ker se je mandat staremu vodstvu kluba iztekel, so bili  izvoljeni novi organi kluba za naslednje 4-letno obdobje.

Dosedanja predsednik kluba Marjan Erpe in podpredsednik Brane Kastelec sta dobila polno podporo vseh prisotnih in bosta klub vodila še najmanj do leta 2013. V upravnem odboru bodo v tem obdobju poleg njiju še Franci Berlan, Franci Kek, Rafko Križman, Radoš Kužnik in Marjan Skube, nadzorni odbor pa bodo sestavljali Marko Lampret, Franc Panjan in Boris Šepetavc.

Glavni cilj kluba v sezoni, ki prihaja, je ponovna uvrstitev v regionalno NLB ligo, v kateri mora klub v prihodnosti redno igrati vidno vlogo. Zaradi gospodarske krize vodstvo kluba predvideva 15% zmanjšanje klubskega proračuna, kar pa ne bi smelo ogroziti zastavljenih ciljev.

Na zboru so člani kluba obravnavali tudi letna poročila. Vsa tri poročila (vsebinsko, finančno in poročilo nadzornega odbora) so bila soglasno sprejeta.

Medijski partnerji