Letniki 97' v Grosuplju

7.9.2009

V nedeljo 6.9.2009 so pionirji C letniki 1997 in mlajši, v dvorani OS Luisa Adamiča v Grosuplju odigrali dve pripravljalni tekmi proti domačemu klubu in KK Postojna.

Prvo tekma med KK Krko in KK Grosuplje je bila zelo zanimiva, saj sta se nasportnika nenehno izmenjevala v vodstvu, na polčasu je tako na semaforju pisalo 20:18 v korist domačega moštva. V tretji četrtini so domačini prikazali več zbranosti in tretja četrtina se je zaključila z izidom 33:27 za domače moštvo. Po dogovoru z obema trenerjema so v zadnji četrtini v igro stopili najmlajši igralci letikov 1998 in 1999.


V drugi tekmi so se naši igralci pomerili z igalci KK Postojna. V prvi četrtini so bili oboji dokaj izenačeni, vendar že v nadaljevanju se je pokazala boljša igra naših igralcev in tako se je razlika vse do konca tretje četrtine povečevala, skupno vse do 40 točk razlike. Tudi v tej tekmi so zadnjih 10 min na parket stopili najmlajši. Tokrat sta bili ekipi precej izenačeni tako da se razlika ni več bistveno spremenila. Na koncu je bil rezultat 80:41 za naše košarkarje.

Turnir v Grosuplju je za pionirje C pomenil dobro pripravo pred nadaljevanjem sezone, ki se začne že to nedeljo 12.9. s tekmo v Medvodah.

Našim igralcem želimo veliko uspeha v nadaljevanju.

Medijski partnerji