DOMŽALČANI SO ABSOLUTNI FAVORITI

1.5.2009

Naše košarkarje čaka v soboto v 12. krogu lige za prvaka gostovanje pri domžalskemu Heliosu. Čeprav so naši košarkarji v vseh treh letošnjih tekmah gladko slavili (za 19, 30 in 11 točk), pa so tokrat Domžalčani absolutni favoriti. Čeprav imajo tudi sami težave zaradi poškodovanih Žige Zagorca in Željka Zagorca, pa bodo naši košarkarji še vedno igrali brez kar petorice poškodovanih: Jureta Balažiča, Smiljana Paviča, Rickyja Shieldsa, Ivana Tomasa ter Reneja Žvana, kar pomeni, da bodo imeli domači košarkarji veliko prednost prav zaradi števil za igro sposobnih igralcev.

Kljub temu naši košarkarji obljubljajo borbeno in požrtvovalno igro. ki so jo prikazali že v zadnjih dveh tekmah z Luko Koper in Elektro, ki so jih odigrali in dobili v enaki postavi.

Ivan Sunara, trener Krke: "Pred nami je težko srečanje proti Heliosu. Na domačem igrišču so Domžalčani še bolj nevarni."

Rado Trifunovič, trener Heliosa: "Igramo proti ekipi Krki in od mojih igralcev pričakujem maksimalen pristop. Le z polnim angažmajem lahko pridemo do zmage. Pričakujem tudi izdatno pomoč naše zvestega občinstva."

Tekma bo v dvorani domžalskega komunalnega centra ob 20.00.

Medijski partnerji