V SREDO Z LUKO KOPER

24.2.2009

 

Naši košarkarji bodo v 20. krogu lige UPC gostili moštvo Luke Koper, ki so ga v prvem delu v gosteh premagali šele v sami končnici, po tem, ko so v 3. četrtini še zaostajali za 13 točk.

Moštvo Kopra, ki je v ligi UPC doseglo osem zmag in enajst porazov, se s TCG Mercatorjem in Zagorjem bori za dve preostali mesti v ligi za prvaka, zato bo še kako težak nasprotnik tudi v Novem mestu. Koprčani so v preteklem mesecu doživeli spremembe, saj je na klopi Ivana Stanišaka zamenjal Konstantin Subotič, namesto Denisa Toromana pa je v klub prišel veteran Slavko Duščak. Pred njim je klub okrepil še domžalski center Igor Tratnik.

Najboljši strelec Luke Koper je s 13,3točkami na tekmo center Dražen Bubnić, najboljši skakalec s 5 skoki na tekmo še en veteran Aleš Kunc, najboljši podajalec pa je Miha Čmer, ki je s 4,4 asistencami na tekmo tretji podajalec lige.

Ivan Sunara, trener Krke: "Naša želja in obveza je, da to tekmo odigramo v  najboljšem ritmu. Povrniti moramo boljo igro v napadu in uigrati vse kombinacije. Tekam ne bo lahka, a kljub temu pričakujem našo zmago."

Konstantin Subotič, trener Luke Koper: "Gremo v Novo mesto h Krki, ki je favorit tega srečanja. Potrudili se bomo, da odigramo dobro tekmo, če bo to dovolj za presenečenje bomo zadovoljni, sicer pa čakamo na tekme, ki so za nas bolj pomembne."

Tekma z Luko Koper bo v dvorani Leona Štuklja v  sredo 25. 2., ob 20.00.

Medijski partnerji