• aba2
  • ROTATOR

U19 v četrtfinalu proti Grousplju

31. marec 2017

Danes se bodo naši fantje v četrtfinalu zaključnega turnirja za U19 pomerili z ekipo Grosuplja. Vsi navijači vabljeni ob 19.15 v dvorano Planina v Kranju. 

U19

Petek, 31. marec, ob 19.15: 
GROSUPLJE – KRKA (par D)

Izjave trenerjev in kapetanov pred zaključnim turnirjem:

Predrag Milović, trener Grosupljega:
"Mi smo z uvrstitvijo na četrto mesto v rednem delu naredili velik uspeh. To pa ne pomeni, da smo že rekli zadnjo besedo in da se bomo predali. Osebno sem mnenja, da je ekipa Heliosa razred zase, toda na zaključnih turnirjih je že velikokrat prišlo do presenečenj. Ekipa Krke je edina ekipa v ligi, ki nas je premagala dvakrat. Verjamem, da je napočil čas, da se jim na tem turnirju maščujemo za oba poraza, kar pa zagotovo ne bo lahko. Verjamem v svojo ekipo in jim ob tej priložnosti čestitam za odličen rezultat."

Nejc Zdešar, kapetan Grosupljega:
"Pred začetkom letošnje sezone smo imeli cilj, da se uvrstimo na zaključni turnir in smo ta cilj tudi dosegli. Kljub menjavi trenerja smo se skozi celotno sezono kot ekipa zelo povezali in skupaj napredovali. Za nekatere izmed nas so to zadnje mladinske tekme, katere bomo izkoristili in pustili srce na igrišču."

Leon Stipaničev, trener Krke:
"Iskrene čestitke vsem udeležencem letošnjega mladinskega zaključnega turnirja. Prepričan sem, da v štirih dneh turnirja v Kranju bomo priča enem lepem košarkarskem dogodku. V četrtfinalu se srečamo z zelo dobro ekipo Grosupljega.  V takšnem tekmovalnem sistemu ni favorita, o zmagi bo odločala dnevna forma. Na tem mestu bi se želel zahvaliti  KZS-ju in pohvaliti odlično delo Jureta Šterbucla, ki z našimi igralci dela na programu telesne priprave."

Matic Šiška, kapetan Krke:
"Na finalni turnir se podajamo motivirani, da pridemo do čim boljšega rezultata. Trenutno smo osredotočeni le na tekmo z Grosupljem, ki je v dobri formi in bo težak nasprotnik. Na turnirju bomo dali vse od sebe, da sezono zaključimo na najboljši možen način."

BILTEN ZAKLJUČNEGA TURNIRJA

‹ nazaj

 

Oglejte si tudi

igralci

Za starše pionirjev

Fotogalerija KK Krka

Fotogalerija KK Krka

 

 

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: info@basketkrka.si

Sponzorji

  • Krka
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Brinox
  •   Telekom Slovenije
  • T-media

     

  

Copyright © 2018 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.