• aba2
  • ROTATOR

GOSTOVANJE V ŠENČURJU

2. januar 2019

šen. krkaFoto: KK Šenčur

V zaostali tekmi 7. kola Lige Nova KBM se bosta nocoj ob 19h, v ŠD Šenčur, pomerila Šenčur in Krka. Krka prihaja s popotnico štirih zaporednih zmag, Šenčur pa z novim trenerjem. Po zadnjem porazu so na mesto Radeta Mijanovića postavili Konstantina Subotiča. V letošnji sezoni je to prvo srečanje med tema dvema ekipama, v sezoni 2017/2018 pa je bila Krka v štirih medsebojnih srečanjih štirikrat uspešnejša.

Nocojšnja tekma bo zanimiva tudi zaradi spopada dveh centrov, Krkinega Jureta Lalića in Smiljana Pavića iz Šenčurja. Oba košarkarja sta najboljša strelca svojih ekip, Lalić s 13,9 točkami in Pavić z 12,4 točkami na tekmo.

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Simon Petrov, trener Krke:
"Tekme v Šenčurju so bile vedno zelo težke, nasprotnik pa je bil proti nam vedno zelo motiviran. Tudi tokrat bo tako, saj je Šenčur kakovostno moštvo, katerega položaj na lestvici to nikakor ne odraža, sedaj pa so menjali še trenerja in to bo še en dodaten motiv za njihovo dobro igro. Nas za začetek leta čaka »nori« januar, poln tekem v treh tekmovanjih. Želimo ga odpreti z zmago."

Konstantin Subotič, trener Šenčurja:
"Krka ima na vseh igralnih mestih odlične igralce. Igramo v domači dvorani in moramo narediti vse, da zadostimo svojim ciljem. V prvi vrsti moramo pokazati enotnost in pravo energijo. Le v tem primeru lahko računamo na zmago. Razmišljamo pozitivno in vse bomo naredili, da tako tudi ostane."

‹ nazaj

Zadnja tekma

20.3.2019, 19:00
HELIOS SUNS - KRKA
76 : 84

Prihajajoče tekme

23.3.2019, 18:30
ROGAŠKA - KRKA
ŠD Rogaška Slatina

28.3.2019, 20:00
KRKA - SIXT PRIMORSKA
ŠD Leona Štuklja

vse tekme ›

ABA Liga

...
...

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: info@basketkrka.si

Sponzorji

  • Krka
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Brinox
  •   Telekom Slovenije
  • T-media

     

  

Copyright © 2019 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.