• aba2
  • ROTATOR

V KK KRKA SE VRAČA JURE BALAŽIČ, PODALJŠANI POGODBI S PETROVOM IN JOŠILOM

6. junij 2018

podpis pogodbe

Po uspešno zaključeni sezoni, v katerim smo navduševali gledalce z borbenostjo in željo ter tudi odličnimi rezultati, že postavljamo temelje za naslednjo sezono.

»V prihodnji sezoni želimo izboljšati rezultate iz letošnje, kar pomeni, da ciljamo na uvrstitev  v zgornjo polovico 1. ABA  lige, in pa  na osvojitev  državnega prvenstva ali pokala,« je povedal predsednik KK Krka Andraž Šuštarič.

»Vodenje ekipe  smo še naprej zaupali Simonu Petrovu, za katerega menimo, da se zelo hitro razvija v enega najboljših slovenskih trenerjev.  Večletno sodelovanje pa smo sklenili  tudi s statistično najkoristnejšim igralcem  sezone, 25-letnim Markom Jošilom, ki se je letos  dokazal  s svojim talentom in nepopustljivostjo na parketu.«

Intenzivni pogovori potekajo tudi z ostalimi igralci, pred podpisom pogodbe je tudi organizator igre, Paolo Marinelli.

»V pretekli sezoni je Krka začrtala pot, na kakšen način želi delovati in se razvijati. Zelo sem zadovoljen, da bom tudi v prihodnje del tega,« je komentiral dogajanje v klubu Simon Petrov.

Ljubitelje novomeške košarke pa bo razveselila novica, da se v klub po šestih letih, ki jih je preživel v Turčiji, vrača domačin Jure Balažič. Kot slovenski reprezentant je nastopal na evropskih prvenstvih leta 2013 in 2015 ter na svetovnem prvenstvu leta 2014. Jure, štirikratni državni prvak, je sporočil: »Veseli me, da se po več letih tujine vračam domov, v svoj matični klub. Vem, da se vračam v ambiciozno sredino z dobrim trenerjem, dobrimi pogoji in urejenimi razmerami. Komaj čakam na začetek nove sezone.«

‹ nazaj

Zadnja tekma

12.2.2019, 18:00
SIXT PRIMORSKA - KRKA
64 : 66

Prihajajoče tekme

27.2.2019, 18:30
KRKA - PETROL OLIMPIJA
ŠD Leona Štuklja

2.3.2019, 19:00
KRKA - CEDEVITA
ŠD Leona Štuklja

vse tekme ›

ABA Liga

...
...

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: info@basketkrka.si

Sponzorji

  • Krka
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Brinox
  •   Telekom Slovenije
  • T-media

     

  

Copyright © 2019 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.