• aba2
  • ROTATOR

Z AGRESIVNO OBRAMBO IN PAMETJO V NAPADU PO NOVO ZMAGO

11. april 2018

Naši fantje danes ob 19.00 igrajo tekmo 7. kroga Lige NKBM za prvaka v Šentjurju. Šentjurčani so po šestih kolih zabeležili eno zmago. Krkaši so vodilna ekipa lige z enakim izkupičkom kot Petrol Olimpija (5 zmag, 1 poraz). 

Miloš Pešić je s povprečjem 17,8 točk na tekmo prvi strelec Šentjurja v tej sezoni Lige Nova KBM. Pri Krki ima naziv najboljšega strelca Žiga Dimec (13,1 točk na obračun).

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Simon Petrov, trener Krke:
"Želimo nadaljevati dobre predstave, ki jih kažemo v zadnjem času. Ne bo lahko, saj nas je Šentjur premagal na obeh tekmah v tej sezoni. A enako je bilo tudi z Ilirijo pred sobotno tekmo, pa nam je uspelo delno maščevanje. Tudi v Šentjurju želimo zmagati, ključ pa je kot vedno agresivno v obrambi ter pametno v napadu."

Jakša Vulić, trener Šentjurja:
"Čaka nas tekma proti ekipi Krke, ki v zadnjem obdobju igra v zelo dobri formi, kar so dokazali tudi z uvrstitvijo v prvo regionalno ligo. Z zmago v drugi regionalni ligi so še pridobili na samozavesti. Če želimo imeti možnost za zmago, bomo morali odigrati na najvišjem nivoju. Zanima me, kakšna bo reakcija mojih košarkarjev proti tako kvalitetnemu nasprotniku. Obe medsebojni srečanji proti Krki smo sicer dobili, vendar tokrat igramo proti drugači ekipi, ki je še okrepljena s slovenskim reprezentantom. Pričakujem zanimivo srečanje. Obljubim lahko, da se bomo borili do zadnjega atoma moči."

‹ nazaj

Zadnja tekma

20.3.2019, 19:00
HELIOS SUNS - KRKA
76 : 84

Prihajajoče tekme

23.3.2019, 18:30
ROGAŠKA - KRKA
ŠD Rogaška Slatina

28.3.2019, 20:00
KRKA - SIXT PRIMORSKA
ŠD Leona Štuklja

vse tekme ›

ABA Liga

...
...

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: info@basketkrka.si

Sponzorji

  • Krka
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Brinox
  •   Telekom Slovenije
  • T-media

     

  

Copyright © 2019 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.