• aba2
  • ROTATOR

PORAZ Z DRŽAVNIMI PRVAKI

2. marec 2017

Naši košarkarji so v tekmi 20. kroga Lige Nova KBM v gosteh izgubili z državnim prvakom Heliosom z 78-84 (16-23, 23-18, 14-23, 25-20).

Po izenačenem prvem polčasu so v drugem domači prišli do dvomestne prednosti, ki jo Krkaši so konca tekme niso uspeli več izničiti. Več na strani Odigrane tekme.

Kljub porazu je Krka s 16 zmagami in 4 porazi še vedno vodilna na lestvici. V sredo 8. 3. jo čaka pomembna tekma z Zlatorogom, še prej pa v nedeljo, 5. 3., v ligi ABA gostuje pri beograjskemu Partizanu.

Simon Petrov, trener Krke: »To je bil odličen test pred nedeljsko tekmo v Beogradu. Večino stvari, ki smo se jih dogovorili, so fantje oddelali kot je treba. Seveda pa to še ni bil tisti nivo, ki ga želimo. Za to bo treba še veliko delati. Vseeno sem zadovoljen, saj so fantje dobro sprejeli moje zamisli in mislim, da bomo v prihodnje lahko veliko boljši.«

Dejan Čikić, trener Helios Sunsov: »Danes smo naredili velik korak proti uvrstitvi v Ligo za prvaka. Mislim, da smo z zadnjima dvema zmagama nadoknadili tisto, kar smo izpustili v prejšnjih ligaških tekmah. Igralci so pokazali ogromno srce, saj se kar nekaj košarkarjev bori s poškodbami. Zaradi tega gre velik poklon vsej ekipi, hkrati pa moram pohvaliti tudi fizioterapevtsko službo, na čelu z Mišom in Draganom, ki iz dneva v dan gara, da lahko fantje zdravi stopijo na igrišče.«

‹ nazaj

Zadnja tekma

29.5.2018, 18:00
PETROL OLIMPIJA - KRKA
95 : 90

vse tekme ›

...
...

Kontakt

Košarkarski klub Krka-Telekom
Telefon: +386 (0)7 3939 550
E-pošta: info@basketkrka.si

Sponzorji

  • Krka
  • Zavarovalnica Triglav, d.d.
  • Brinox
  •   Telekom Slovenije
  • T-media

     

  

Copyright © 2018 KK Krka. Vse pravice pridržane .
Izvedba T-media.