V TOREK PROTI POVRATNIKU V LIGO

13.10.2008


Po zmagi v Domžalah naše košarkarje že v torek, 14. 10., ob 20.00 čaka domača tekma lige UPC z Epic Mislijo iz Postojne. Postojnčani, ki so povratniki v ligo UPC, lansko sezono pa so končali kot prvaki 1. b lige, so letošnje prvenstvo začeli z dvema prepričljivima porazoma. S Heliosom so izgubili s 100-63, z Zlatorogom pa z 98-59. V Novo mesto prihajajo z dvema bivšima Krkašema - Vjeranom Soldom in Bojanom Jovanovićem, zanimiva pa zagotovo še oba ostala centra v ekipi - Antonio Žižić in Đorđe Nikolić - ter njihov najboljši strelec v prvih dveh krogih, branilec Tilen Zalar.

Ivan Sunara, trener Krke: "Proti Epic Misli moramo, v delovnem vzdušju, dvigniti nivo igre in pokazati pravi obraz. Zmaga v 2. krogu lige UPC nam je okrepila samozavest in upam, da bom z menjavami pridobil še enega igralca za rotacijo. Imamo dva poškodovana igralca. Poleg Balažiča je na bolniški še Pavič. Prvenstvo je dolgo, ritem peklenski in težave s poškodbami so del tega."

Aleš Lenassi, trener Epic Misli: "Čaka nas težka tekma, že tretja zapored. Krka je izvrstna ekipa, ki zna igrati čvrsto pod košem in ima za nameček še nekaj dobrih strelcev od daleč. Poškodovana sta Tomič in Urbanc."

Medijski partnerji