V DOMŽALE BREZ BELE ZASTAVE

24.5.2008

Naše košarkarje v nedeljo, 25. 5., ob 19.00 v Domžalah čaka se zadnje dejanje v polfinalu državnega prvenstva. Na tretji polfinalni tekmi bodo z državnimi prvaki, košarkarji Heliosa odločali o drugem udeležencu finala državnega prvenstva. Košarkaji Heliosa so na tekmi veliki favoriti, vendar pa le-ti ne zmagujejo vedno, kar so naši košarkarji pokazali z dvema domačima zmagama prav s Heliosom. Zavedajo se, da, za razliko od Domžalčanov, nimajo prav ničesar izgubiti, zato lahko pričakujemo zanimiv in napet dvoboj.


Rade Mijanović, trener Krke: "Vsako filozofiranje je odveč. Zavedamo se, da smo močni ter da imamo z našimi zvestimi navijači priložnost dobiti tretjo, odločilno tekmo za preboj v veliki finale lige UPC Telemach. V Domžale gremo z željo, da izkoristimo slabosti košarkarjev Heliosa in si tako zagotovimo preboj v finale."

Zoran Martič, trener Heliosa Domžal: "Že ves čas pravimo, da je naš glavni cilj uvrstitev v finale lige UPC Telemach. A kljub temu, da smo bili vso sezono na vrhu ali tik pod njim ter da si realno zaslužimo veliki finale, je naneslo tako, da moramo to potrditi še na tretji, odločilni tekmi polfinala."

Medijski partnerji