ŠE V DRUGO POSKUSITI PRESENETITI HELIOS

20.5.2008

Naši košarkarje čaka drugo polfinalno srečanje v državnem prvenstvu. Po porazu v Domžalah bodo tokrat gostitelji lanskoletnim državnim prvakom, ki so zagotovo favoriti v dvoboju. Ker pa so Krkaši pred dvema tednoma že pokazali, da zmorejo premagati tudi Domžalčane, je za pričakovati, da ne bodo vnaprej vrgli puške v koruzo ter se bodo gostom skušali čim bolje upirati. Če bo to dovolj za zmago, pa boste lahko videli v dvorani Leona Štuklja, jutri, v torek 20. 5. ob 20.00.

Rade Mijanović, trener Krke: "Na drugi polfinalni tekmi lige UPC Telemach je domžalski Helios zagotovo favorit, vendar v športu favoriti ne zmagujejo vedno in upam, da bo tudi tokrat tako. Z borbeno in požrtvovalno igro jih bomo skušali presenetiti in iztržiti dodatno, odločilno tretjo tekmo za preboj v veliki finale. Verjamem, da bo vzdušje v dvorani Leona Štuklja takšno kot na zadnjih tekmah."

Zoran Martič, trener Heliosa: "Kot sem povedal že po prvi polfinalni tekmi, v Novem mestu pričakujem še težjo tekmo, kot v Domžalah. Skušali bomo narediti vse za to, da se z zmago že v torek uvrstimo v finale lige UPC Telemach in s tem preprečimo morebitno tretjo tekmo.«

Medijski partnerji