V TEKMI RESNICE POTREBUJEMO VAŠO POMOČ

12.5.2008

 

Naše košarkarje čaka odločilna tekma za uvrstitev med štiri najboljše ekipe v državi. Za to morajo premagati košarkarje Zlatoroga, v primeru, če bi Geoplin Slovan v svoji dvorani premagal Koper, pa bi zmaga zadostovala celo za tretje mesto in uvrstitev v jadransko košarkarsko ligo v prihodnji sezoni.

Naši igralci se  z različnimi možnimi kombinacijami ne obremenjujejo in obljubljajo, da bodo pustili na igrišču vse kar znajo in zmorejo. Z Zlatorogom so letos odigrali 4 tekme, v prvih treh (tudi četrtfinalno pokalno) so bili prepričljivo boljši, v zadnji pa so v Laškemu izgubili z enajstimi točkami razlike.

Pred zadnjo tekmo rednega dela zato vabimo vse košarkarske navdušence , da nam z glasnim, a športnim navijanjem pomagate do zmage in s tem novega velikega uspeha našega kluba. Verjamemo, da so naši igralci z vašo pomočjo sposobni tega.

Tekma bo v torek, 13. 5., ob 20.00 v dvorani Leona Štuklja, pokrovitelj tekme: ZAVAROVALNICA TRIGLAV D.D.

Rade Mijanović, trener Krke: "Gre za derbi zadnjega kroga lige UPC Telemach za prvaka in kot vsak derbi bo tudi ta imel dve glavni značilnosti. Prva je ta, da nihče, četudi je domačin, ni favorit, druga pa to, da o zmagovalcu odločajo malenkosti. Vsi naši košarkarji so zdravi in pripravljeni, zatorej ni dvoma o tem, da bomo Zlatorogu igrali kompletni."

Damjan Novaković, trener Zlatoroga: "Košarkarji Krke so v vrhunski formi, saj so v nekaj dneh premagali kar dva udeleženca regionalne lige NLB. Omejiti moramo predvsem mete T. J. Sorrentinea in Davorja Marcelića za tri točke. V izjemno težki tekmi bomo torej pot do zmage iskali s kakovostno igro v obrambi."

Medijski partnerji