PO ZMAGO V ŠKOFJO LOKO

22.4.2008

Naši košarkarji bodo v sredo, 24. 4., ob 20.00 v Škofji Loki igrali zelo pomembno tekmo v boju za uvrstitev med najboljša štiri moštva v državi, saj bodo po nizu treh zaporednih porazov morali premagati moštvo TCG Mercatorja. Čeprav so letos že trikrat pokazali, da so veliko boljše moštvo od Ločanov, nazadnje so zmagali kar s 97-60, pa to v tem dvoboju ne bo imelo nobene vloge. Psihološka prednost je gotovo na strani domačih, saj v dvoboju nimajo česa izgubiti, Krkašem pa šteje le zmaga. Ker pa so v preteklosti že dokazali, da znajo igrati dobro tudi na vročem terenu v Škofji Loki, se lahko nadejamo dobrih novic.

Rade Mijanović, trener Krke: "Gostujemo pri kakovostni ekipi TCG Mercatorja, ki je pod vodstvom trenerja Matica Vidica v tej sezoni pokazala odlično košarko. Mi smo po drugi strani pripravljeni na čvrsto in borbeno igro. Izkoristiti moramo prednosti, ki jih imamo, ter tako priti do četrte zmage v ligi UPC Telemach za prvaka."

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Košarkarji Krke lovijo čim več zmag v boju za uvrstitev v končnico lige UPC Telemach za prvaka. Zato je jasno, da nas čaka nova težka tekma, za nameček proti moštvu, s katerim v treh dvobojih te sezone nismo igrali najbolje. Zato je naš glavni cilj, da tokrat pokažemo več."

Medijski partnerji