ČLANI NA DERBI V LAŠKO, MLADI NA JESENICE

2.11.2007

 

Naši košarkarji se bodo v derbiju 4. kroga Lige UPC Telemach v Laškem pomerili z Zlatorogom. Tekma bo v soboto, 3. 11., ob 19.30..

Laščani so v prvih dveh tekmah (tekma z Geoplin Slovanom je bila preložena) zabeležili dve zmagi (v gosteh s Koprom in Roglo). Glede na lansko sezono so Laščani, katerih želja je uvrstitev v ligo NLB, močno spremenjeni, saj v ekipi ni več Jacka Ingrama, Slobodana Ocokoljića, Lance Williamsa, Boška Stojakovića in Žana Vrečka, na klopi pa je zorana Martiča zamenjal Damjan Novakovič.

Med novinci velja omeniti nekadnjega igralca Krke Nemanjo Jelesijevića, ki je skupaj z drugim centrom Salihom Nuhanovićem tako najboljši strelec kot najboljši skakalec, ter Nejca Strnada, ki skupaj z Andrejem Mačkom organizira igro Laščanov. Novinca sta tudi tujca v moštvu- branilec Lance Harris in krilo Ante Mašič.

Kljub temu, da so Laščani na svojem parketu favoriti, pa bodo naši košarkarji skušali prikazati podobno igro kot proti Heliosu, kar bi pomenilo, da bi zmaga lahko odšla tudi v Novo mesto.

 

Košarkarji druge ekipe, Krke mladi, pa bodo v 4. krogu 2. SKL - zahod gostovali na Jesenicah.

Medijski partnerji