NOVA SPLETNA STRAN

5.9.2007

V klubu upamo, da bo vse novomeške in ostale ljubitelje košarke razveselila naša prenovljena spletna stran, za katero pri vsem delu v zvezi s sanacijo in sprotnim delovanjem v zadnjih dveh letih nismo imeli dovolj časa.

Stran je popolnoma prenovljena in poleg večje preglednosti omogoča tudi hitrejše in enostavnejše ažuriranje podatkov. Razen vizualne podobe je posodobljen in razširjen tudi nabor menijev.

Poleg lani sproti ažuriranih novic smo dodali še poseben meni, kjer bomo objavljali rezultate tekem s spremljajočimi podatki in povezave na košarkarske strani s statistikami in komentarji tekem.

Nova spletna stran v posebnih menijih nudi tudi vse podatke o ekipah kluba in vseh tekmovanjih, kjer igrajo te selekcije. Tako bodo vsi, ki jih košarka zanima poleg rezultatov in sporeda tekem članske ekipe, lahko pregledovali sestavo, razpored tekem in rezultate ostalih klubskih selekcij. Povsod kjer je možno, so poleg naših podatkov dodane še povezave, ki vsem, ki bi radi vedeli več, skrajšajo iskanje in olajšajo pot do dodatnih podatkov.

Zelo dobrodošla in praktična novost je tudi koledar, ki omogoča pregled tekem vseh klubskih ekip za določen datum.

Posebno pozornost smo posvetili tudi našim sponzorjem. Največje oglašujemo na domači strani, vse pa še v posebnem meniju, kjer ima vsak sponzor poleg logotipa in povezave še svojo fotogalerijo.

Novost je tudi meni »Šola košarke«, kjer bodo vsi udeleženci in starši poleg urnika dobili pomembne informacije o vpisu, spremembah terminov, članstvu ipd.

V novo stran je vloženo veliko dela, tako pri oblikovanju, programiranju in vnašanju podatkov. Zato se zahvaljujemo našemu sponzorju T-Media in vsem tam zaposlenim za izdelavo res lepe, pregledne in uporabne strani.

Na koncu naj dodamo, da vsi podatki še niso vneseni, določeni meniji pa se še dokončno oblikujejo in dopolnjujejo. Prav tako še niso točno določene sestave ekip, saj se tekmovanja še niso začela in trenerji še niso določili dokončne sestave ekip. Seznam in fotogalerije naših sponzorjev še niso urejene, vendar bomo stvari zagotovo uredili do začetka sezone, to je prvih tekem ekipe.

Zelo bomo hvaležni za vse vaše predloge in pripombe v zvezi z našo spletno stranjo, mi pa obljubljamo, da bomo predloge upoštevali v okviru možnosti in zagotavljali čim bolj točne in ažurne podatke.

Medijski partnerji